top of page

🌼ZELENKE NA DELOVNEM VIKENDU🤓

V petek smo se zelenke in simpatizerji odpravili proti Dobrovi. Pot nas je vodila po grapi vse do prelepe lesene hiške s teraso, vrtičkom, gugalnicami, potočkom in prelepimi visokimi smrekami🌲. Ko smo prispele je bila že trda tema, hitro smo se toplo oblekle in pričele postavljati taborniški ogenj🔥!


Že kmalu smo se vsi greli in peli, iskali veliki in mali voz, si izmenjevali mnenja in filozofirali dolgo v noč🌃. Komaj smo kot polhi vsi trdno zaspali v topli hiški, ko nas je v jutranjo roso prebudila druga polovica ekipe zelencev in se za zamudo oddolžila s sladkimi dobrotami, ki so nam vlile moči za delovni dan💪!


Razdelile smo se v delovne skupine, biodiverzitetnici sta se po ideje odpravili na potep v naravo, tabornice in ekologinje pa smo se združile ter opravile nekaj fizičnih del okrog "bajte", ter se nato zatopile v debato o prihodnjih projektih! Kmalu smo se spet vse skupaj združile, si navdušeno izmenjale ideje in kmalu ugotovile, da bo letošnji poletni Zeleni kamp prava dogodivščina🤩!


In čeprav se je sobota zaključila deževno, nas vreme ni niti malo zmotilo, za seboj smo vse pospravili, vrnili hiško in okoliško naravo nazaj v prvotno stanje, se objeli in se prerojeni odpravili nazaj proti civilizaciji😊.


Rade bi se tudi lepo zahvalile očetu naše zelenke Hane, ki nam je v uporabo ponudil ta prečudoviti plac pod soncem, hvala Matjaž Hanžek💙!


Hvala tudi vsem zelenkam in simpatizerjem, Hana Hanžek Turnšek, Kristjan Nemac, Nik Lisjak, Marjanca Tomažič, Katarina Levorap, Žana Marušič, Matej Zupanc, Aljaž Moravec, Nikka Ferbežar in Leon Seršen💚!





bottom of page