top of page

Zeleni kamp: še zadnji večer! 🔥🏕️🤩

Naš zadnji skupni večer ob tabornem ognju je bil res nekaj posebnega. Pa ne samo zato, ker je zanj poskrbel kar predsednik tabornikov KOST Koper Matija, ki je tudi Zelenec. Ob okusnih picah, ki smo jih pod taktirko Zelenca Kristjana sestavljali v najrazličnejših kombinacijah, smo opravili tudi sproščeno evalvacijo aktivnosti - zaupali smo si, kaj nam je bilo najbolj všeč, kaj najmanj, česa bi lahko bilo več in kaj bi počeli v prihodnjih mesecih. Pa še naše roke so si lahko pošteno odpočile od gnetenja testa.


Utrujene pa niso bile le od gnetenja, ampak tudi gradbenih del. Včeraj ste izvedeli, da smo se pogovarjali o prihodnosti mest ter razmišljali, kakšna bi bila lahko naša mesta. Sedaj lahko vidite, da smo jih tudi postavili. No, pripravili smo makete kar je prvi korak! Prepustili smo prosto pot domišljiji, a brez ekipnega dela tudi pri tej aktivnosti ni šlo, sploh ker je makete ocenjevala srednje stroga komisija.


Glas o pestrem dogajanju in super vzdušju na našem taboru se širi daleč, zato vsak dan dobimo kakšen obisk. Včeraj je k nam najprej prišla Barbara iz zavoda Nomed (Nomed Media), ki je zaslužna, da omenjeni zavod izvaja okoljevarstvene delavnice in delavnice ponovne uporabe, zvečer pa se nam je pridružila tudi Zelenka Anja, ki je prijazno pomila našo posodo.


Danes pa le še veliki finale! Le kaj smo pripravili Zelenci za zaključek 1. zelenega tabora ob Rižani?




bottom of page