top of page

Zeleni kamp: imamo se fajn! 🔍🐛🥔

S skupnimi močmi lahko dosežemo prav vse! Ne verjamete? Le poglejte, ekipno napenjanje malih sivih celic nam je pomagalo razvozlati skrivnost ter se dokopati do zaklada, potem pa smo si pripravili še slastno večerjo.


Včeraj sta nas zelenki Hana in Marjanca povabili na pravo dogodivščino. Pobegniti smo morali usodi dinozavrov. V naravi sta nam pustili kup namigov, naročili naj uporabljamo možgane namesto surove sile, potem pa se je začela akcija! Spoznavali smo gozd in Rižano, okoljski bingo nas je pripeljal bližje prebivalcem v prsti in travi, sestavili smo poučno sestavljanko, s katero si bomo lažje zapomnili, kaj lahko naredimo za bolj zeleno prihodnost, na koncu pa smo se skupaj dokopali do skrinje z zakladom, ki je skrivala ... Preverite na fotografijah!


Na obisk so tokrat prišla vedno nasmejana dekleta iz Na stopničkah. Naučile so nas izdelati domače raviole, ki smo jih napolnili z rikoto, pripravili pa smo tudi slastno omako. Hvala, punce, mi smo uživali 100/h!


Tudi tretjega dneva zelenega tabora ob Rižani ne bi uspeli izpeljati brez podpore: KOST Koper, Kulturno Izobraževalno Društvo Pina, Znanstveno-raziskovalno središče Koper, Komunala Izola-Isola, Rifuzl in Nomed Media.




bottom of page