top of page

Uspešno zaključili 1. zeleni kamp! ✅🤩💚

V petek smo uspešno zaključili 1. zeleni kamp ob Rižani. Polni novih vtisov, znanj, prijateljstev in lepih spominov ocenjujemo, da je zelena zgodba izpolnila in presegla naša pričakovanja. Če bi obveljala volja naših mladih Zelencev bi kamp trajal še vsaj do ponedeljka.


Konec kampa pa ne pomeni tudi konca naše zgodbe. Pozorni sledilci že veste, da se bomo do konca leta enkrat na mesec srečevali na uporabnih delavnicah, ki bodo poudarjale pomen varovanja okolja. Komaj že čakamo!


Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili našim mladim Zelencem in Zelenkam, ki so z odločitvijo, da pridejo na kamp, poskrbeli, da je bilo vzdušje ves čas našega druženja razposajeno, radovedno in pozitivno - Andraž, Vili, Teo, Teodor, Vita, Bor, Emi, Sara, Gašper, Emma, Luka, Lens, Aljaž in Lina, odlična družba ste!


Zahvale gredo tudi zeleni ekipi, ki je od novembra dalje pilila program, širila informacije o taboru in poskrbela, da so otroci o okoljevarstvenih vprašanjih razmišljali iz različnih zornih kotov. 1. zelenega kampa ob Rižani vsekakor ne bi bilo brez truda Katarine, Kristjana, Matije, Hane, Marjance, Romi, Jureta, Anje, Ksenije, Nika in Lucije.


Pozabiti pa ne smemo seveda tudi na naše podpornike in donatorje. Taborniki KOST Koper - v veselje nam je bilo! Eko točka in Komunala Izola-Isola oziroma Center ponovne uporabe - navdušili ste nas! KZ Agraria Koper, z.o.o., Avokado in Na stopničkah, hvala, ker ste z nami kulinarično ustvarjali. Rifuzl, Freško, 4kidsandus in Samomoja.si - s pomočjo vaših daril bomo še lažje ravnali okolju prijazno. Hvala tudi Ribiški družini Koper, ker nam je omogočila bivati ob Rižani.




bottom of page