top of page

Izdelali smo unikatne okraske! 🎄

Čas je za našo zadnjo letošnjo delavnico! Kot ste sedaj že vajeni je tudi ta naravnana zeleno, trajnostno in okolju prijazno. Manjka pa niti priložnosti za ustvarjalnost ter druženje z našimi najbližjimi.




V duhu decembrskega razpoloženja smo skupaj z našo zelenko Saro izdelovali unikatne okraske za božično-novoletno drevo. Vsi okraski so izdelani iz odpadnega materiala, ki ga imate doma oziroma iz darov narave, ki jih lahko mimogrede naberete med sprehodom v gozdu.


Osnovni pripomočki: - tanjša vrvica/rafija, - modelčki za piškote/nožek, - škarje, - rabljeni trakovi za zavijanje daril, - sekundno lepilo.


Dodatni pripomočki: - prazne rolice toaletnega papirja, - moka, sol, voda, - valjar/steklenica, - peki papir, - pomaranče/limone, - storži, - vejice šipka ali drugih jesenskih plodov, - suhe vejice, - vejice iglavcev, - odpadni darilni papir za zavijanje.


V udobju svojega doma si pripravite pripomočke (ne nujno vseh), da boste skupaj z nami razmigali prste in možgane ob ustvarjanju okraskov. Če smo vas s preteklimi delavnicami pritegnili, vam lahko zaupamo, da smo Zelenci pripravili že načrte za leto 2021.


Spremljajte nas! Veselimo se vaše družbe.

bottom of page