top of page

2. ZELENI KAMP - 6. DAN 🐛♻️🌙

Samo na hitro vam pomahamo, ker potem se nam mudi naprej - spodobi se, da je zadnji skupni večer nekaj posebnega, zato nas čaka disco party! Pokonci bomo malo dlje tudi zaradi enega posebnega in veselega dogodka, ampak ker nočemo uničiti presenečenja, vam bomo o njem poročali jutri.


Nazadnje smo zapisali, da v biodiverzitetni delavnici ustvarjamo domišljijske ekosisteme in nastali so res domiselni izdelki! Preverite na fotografijah.


Popoldan smo sodelovali v kreativni in poučni zeleni akciji za mlade Zelena kohezija, ki jo podpirajo Evropska unija, Kulturno Izobraževalno Društvo Pina, RTV Slovenija ter TV Koper Capodistria. Namen projekta je, da se mladi na inovativen način naučimo, da naša dejanja in ideje štejejo pri doseganju zelenih sprememb. Akcija spodbuja čistilne akcije, ustvarjanje informativnih plakatov z idejami, kako lahko skrbimo za okolje ter uporabo naravnih ali odpadnih materialov pri izdelavi izdelkov. Mi smo se posebej zagreli za slednje, saj smo ostale zadeve opravili že v preteklih dneh.


Oh, še tole! Tisti, ki ste nas spremljali lani, se verjetno spomnite, da se je takrat po našem kampu (in posebej ob Rižani) potikal Tarzan. Tudi letos ga je prinesla pot mimo, ampak tokrat je povabil še nekaj prijateljev iz bližnjega plemena.


Zdaj pa se nam že mudi pripravit vse potrebno za taborni ogenj in večerni disko!

Tudi današnjega dne ne bi bilo brez naših super partnerjev in donatorjev: Freško, KZ Agraria Koper, z.o.o., Marjetica Koper, Avokado, Nomed Media, KOST Koper, Ekola - naredimo nekaj dobrega.




bottom of page