Izdelali smo unikatne okraske! 🎄

Posodobljeno: May 25, 2021

Čas je za našo zadnjo letošnjo delavnico! Kot ste sedaj že vajeni je tudi ta naravnana zeleno, trajnostno in okolju prijazno. Manjka pa niti priložnosti za ustvarjalnost ter druženje z našimi najbližjimi.

V duhu decembrskega razpoloženja smo skupaj z našo zelenko Saro izdelovali unikatne okraske za božično-novoletno drevo. Vsi okraski so izdelani iz odpadnega materiala, ki ga imate doma oziroma iz darov narave, ki jih lahko mimogrede naberete med sprehodom v gozdu.

Osnovni pripomočki: - tanjša vrvica/rafija, - modelčki za piškote/nožek, - škarje, - rabljeni trakovi za zavijanje daril, - sekundno lepilo.

Dodatni pripomočki: - prazne rolice toaletnega papirja, - moka, sol, voda, - valjar/steklenica, - peki papir, - pomaranče/limone, - storži, - vejice šipka ali drugih jesenskih plodov, - suhe vejice, - vejice iglavcev, - odpadni darilni papir za zavijanje.

V udobju svojega doma si pripravite pripomočke (ne nujno vseh), da boste skupaj z nami razmigali prste in možgane ob ustvarjanju okraskov. Če smo vas s preteklimi delavnicami pritegnili, vam lahko zaupamo, da smo Zelenci pripravili že načrte za leto 2021.

Spremljajte nas! Veselimo se vaše družbe.